| Witaj wędrowcze... ( Zaloguj się | Zarejestruj się ) | Resend Validation Email |
|
|
|
| Pages: (3) 1 2 [3] ( Idź do pierwszego nieprzeczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Skargi maści wszelkiej
|
![]() |
| Dare_Devil |
Napisane: August 05, 2007 11:18 pm terrarium dla węża
|
![]() Kultysta Zagłady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1234 Member No.: 22 Joined: April 10, 2006 |
ja adminem... :F chyba cie ostro po... <odglos statku parowego> a cahalla jest "prawie" adminem
________________ |
| Satina |
Napisane: August 06, 2007 11:47 am terrarium dla węża
|
![]() Nieśmiertelny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 704 Member No.: 78 Joined: July 31, 2006 |
Prawie robi wielką różnicę
________________ pam pam pam pam pam tydydyyy!
|
| Abdizuel |
Napisane: August 07, 2007 09:57 am terrarium dla węża
|
||
![]() Złamany Smutkiem Group: Twórcy Posts: 488 Member No.: 1 Joined: March 25, 2006 |
W tym wypadku nie tak wielką, jakbyś mogła przypuszczać, Sati. Ale postaram się tu 'wciągnąć' z powrotem, skoro znowu zaczęliście jako tako żyć, z tego co widzę. ________________ Czysta logika jest ruiną ducha...
"I proszę mi nie wmawiać, że nie potrafię grać swoją postacią, bo czasami przypomina to czołgistę mówiącego do partyzanta z grabiami, że ten nie umie wykorzystać swej broni." - Ernest. |
||
| Erie |
Napisane: August 07, 2007 11:43 am terrarium dla węża
|
![]() Zwiastun Cierpienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1532 Member No.: 5 Joined: March 26, 2006 |
Abdi i trzeba dodać że nie dość że żyjemy to niektórzy są na wakacjach!
________________ |
| Aule |
Napisane: August 07, 2007 12:02 pm terrarium dla węża
|
![]() Mroczny Wędrowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 2684 Member No.: 23 Joined: April 10, 2006 |
Ja tyle czekałem, bo zgodnie z regulaminem mam przywilej wyboru mojej rangi, a tylko Ty możesz mi ją zmienić;>
________________ |
| Abdizuel |
Napisane: August 10, 2007 10:20 am terrarium dla węża
|
||
![]() Złamany Smutkiem Group: Twórcy Posts: 488 Member No.: 1 Joined: March 25, 2006 |
To jaka ta ranga ma być? Nie może być obraźliwa, rasistowska, itd. Sam rozumiesz. Potem dołożę o tym punkt w regulaminie. ________________ Czysta logika jest ruiną ducha...
"I proszę mi nie wmawiać, że nie potrafię grać swoją postacią, bo czasami przypomina to czołgistę mówiącego do partyzanta z grabiami, że ten nie umie wykorzystać swej broni." - Ernest. |
||
| Aule |
Napisane: August 10, 2007 10:44 am terrarium dla węża
|
![]() Mroczny Wędrowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 2684 Member No.: 23 Joined: April 10, 2006 |
Hmm...a masz może jakiś spis wszystkich 'forumowych' rang? Nie musi być z progami, chodzi o same nazwy. Byłbym wdzięczny;]
________________ |
| Abdizuel |
Napisane: August 11, 2007 10:12 am terrarium dla węża
|
________________ Czysta logika jest ruiną ducha...
| Aule |
Napisane: August 24, 2007 02:31 am terrarium dla węża
|
to ja poproszę o grubego Mrocznego Wędrowca^
________________ |
| Abdizuel |
Napisane: August 25, 2007 11:18 am terrarium dla węża
|
||
Na życzenie. ________________ Czysta logika jest ruiną ducha...
||
| Aule |
Napisane: May 06, 2009 06:01 pm terrarium dla węża
|
internet mi nie działa;/
w takim razie jak tutaj piszę <cwaniak> ;> nie..naprawdę zepsuł mi się net..obecnie wyłapuję sieć osiedlową ________________ |
Pages: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |