| Witaj wędrowcze... ( Zaloguj się | Zarejestruj się ) | Resend Validation Email |
|
|
|
| Pages: (3) [1] 2 3 ( Idź do pierwszego nieprzeczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Muchołówki Amerykańskie
|
![]() |
| Leto |
Napisane: March 26, 2006 06:10 pm
|
![]() Wieczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 833 Member No.: 3 Joined: March 26, 2006 |
Strasznie podobaja mi sie te rosliny
![]() ![]() ________________ + Amor vincit omnia! +
|
| Abdizuel |
Napisane: March 26, 2006 06:15 pm
|
![]() Złamany Smutkiem Group: Twórcy Posts: 488 Member No.: 1 Joined: March 25, 2006 |
Mmm.. są niesamowite.
________________ Czysta logika jest ruiną ducha...
"I proszę mi nie wmawiać, że nie potrafię grać swoją postacią, bo czasami przypomina to czołgistę mówiącego do partyzanta z grabiami, że ten nie umie wykorzystać swej broni." - Ernest. |
| Leto |
Napisane: March 26, 2006 06:47 pm
|
![]() Wieczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 833 Member No.: 3 Joined: March 26, 2006 |
ooj.... hmm.. moze jej nie podlewales:D? - przyznaj sie!
________________ + Amor vincit omnia! +
|
| Abdizuel |
Napisane: March 26, 2006 07:12 pm
|
![]() Złamany Smutkiem Group: Twórcy Posts: 488 Member No.: 1 Joined: March 25, 2006 |
No to było latem.. wyjechałem na jakiś czas, a gdy wróciłem, nie dało się jej odratować..
________________ Czysta logika jest ruiną ducha...
"I proszę mi nie wmawiać, że nie potrafię grać swoją postacią, bo czasami przypomina to czołgistę mówiącego do partyzanta z grabiami, że ten nie umie wykorzystać swej broni." - Ernest. |
| fKDC |
Napisane: March 26, 2006 10:41 pm
|
![]() Przebudzony ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 21 Member No.: 4 Joined: March 26, 2006 |
Ja mam na oknie Rosiczke (wiem że nie wolno
________________ |
| Abdizuel |
Napisane: March 26, 2006 10:52 pm
|
||
Dlaczego nie wolno? ________________ Czysta logika jest ruiną ducha...
||
| Erie |
Napisane: March 26, 2006 10:55 pm
|
![]() Zwiastun Cierpienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1532 Member No.: 5 Joined: March 26, 2006 |
miałam w domku muchołówkę.. nawet długo się utrzymała potem zaczęła marnieć i padła.. hm..
i.. Leto kupiłam ją u nas w Zgo ________________ |
| Irae Infernis |
Napisane: March 27, 2006 02:45 pm
|
![]() Czempion ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 109 Member No.: 9 Joined: March 27, 2006 |
Miałam muchołówkę, nawet dość długi czas ale niestety mi padła...w sumie nie wiem dlaczego.
A teraz mam rosiczkę, która trzyma się jak na razie dosyć dobrze... ________________ Między niebem, a piekłem
Pośród słynnych bezdroży. Co je lotem starannie mija duch boży. Stoi stara karczma w której widma opojów Święcą tryumfy szałów swych pijackich znojów. Pochłonęła mnie otchłań wiekuista, żegnam, nie wrócę...Poszłam spić się do Mefista... |
| fKDC |
Napisane: March 27, 2006 04:05 pm
|
||||
![]() Przebudzony ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 21 Member No.: 4 Joined: March 26, 2006 |
Bo rosiczka jest w Polsce pod ochroną. ________________ |
||||
| Johnnie Walker |
Napisane: March 30, 2006 11:14 pm
|
||
![]() Czempion ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 121 Member No.: 10 Joined: March 29, 2006 |
Pamiętam jak karmiliśmy tą muchołówkę Kurcze, chcę taką mieć... ________________ Give me your tired, your poor,
Your huddled masses yearning to breathe free, The wretched refuse of your teeming shore. Send these, the homeless, tempest-tost to me, I lift my lamp beside the golden door!! |
||
| fKDC |
Napisane: March 31, 2006 12:17 am
|
||
Żeby nie szukać daleko to na przykład w Obi. Przynajmniej do tej pory były choć nie jestem pewien czy akurat muchołówka ale wydaje mi się że "ona" również. ________________ |
||
| Leto |
Napisane: March 31, 2006 07:41 pm
|
o_O Erie - podaj mi namiary tej kwiaciarni! - muszer ja miec! 0- wiekszosc forumowiczow jak widze miala/ma... ;/ - a wiesz co? - pomsyallem, ze moze do NIemiec sie wybrac.. tylko z kolei nei wiem gdzie tam moze byc jakas wieksza kwiaciarnia.. - w Karstadt'cie moze? - albo na Berlinstrasse - co?
________________ + Amor vincit omnia! +
|
| Abdizuel |
Napisane: March 31, 2006 07:57 pm
|
||
Tak, jak fKDC powiedział - w Obi. Albo też w palmiarni. ________________ Czysta logika jest ruiną ducha...
||
| Erie |
Napisane: April 01, 2006 08:06 pm
|
||
![]() Zwiastun Cierpienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1532 Member No.: 5 Joined: March 26, 2006 |
Hm.. na berlińskiej chyba ne ma kwiaciarni albo ja mam coś z pamięcią a co do tej kwiaciarni to jest na Iwaszkiewicza jakieś.... 100 m od boku w którym mieszkam ________________ |
||
| Johnnie Walker |
Napisane: April 05, 2006 09:07 am
|
||||
![]() Czempion ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 121 Member No.: 10 Joined: March 29, 2006 |
Dzięki, jak będę miał trochę czasu to się tam wybiorę. A jeszcze jedno. Jak trzeba o nią dbać? Co taka roślinka lubi (oprócz much). Ona koniecznie musi je jeść, żeby żyć, czy jak to jest? ________________ Give me your tired, your poor,
Your huddled masses yearning to breathe free, The wretched refuse of your teeming shore. Send these, the homeless, tempest-tost to me, I lift my lamp beside the golden door!! |
||||
Pages: (3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |