| Witaj wędrowcze... ( Zaloguj się | Zarejestruj się ) | Resend Validation Email |
|
|
|
| Pages: (3) 1 2 [3] ( Idź do pierwszego nieprzeczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Muchołówki Amerykańskie
|
![]() |
| Blancheflor |
Napisane: August 23, 2006 10:05 am
|
![]() Niszczyciel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1143 Member No.: 27 Joined: April 21, 2006 |
Moja mama chce kupić takie coś. Mi to w sumie wisi - i tak nie będzie stać w moim pokoju, bo wszystko, co stoi w moim pokoju, więdnie po krótkim czasie (nieodpowiednia "atmosfera" dla roślinki ^^). A zresztą i tak nie narzekam na muchy
________________ 'Jedyne, co może zię zdarzyć, to że własna zygnatura morficzna obiektu spolaryzuje rezony, czyli cząztki rzeczove, w przestrzeni fazovej, zgodnie z teorią adekvatności temporalnej, kreując efekt vielokrotnych bezkierunkovych okien przecinających iluzję teraźniejszości i tvorzących metaforyczne obrazy vedług dyktatu ekstrapolacji qvasi-historycznej. Widzicie? Nic w tym tajemniczego!'
|
| Leto |
Napisane: February 19, 2007 12:33 am
|
![]() Wieczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 833 Member No.: 3 Joined: March 26, 2006 |
Veni - wiesz co? - jak jesienia jeszcze jezdzilem sobie rowerkiem po naszym miescie natrafilem na Obi ( albo Praktiker - nie pamietam jak to sie zwalo) - w kazdym badz razie to jest w okolicach Marktkaufu, do ktorego caly czas narzekasz ze masz daleko ( nie wiem jakim cudem) - no i w tym sklepie sa mucholowki - to to po 5euro - czyli w sumie tak 20zl by kosztowala jedna- co o tym myslisz? - czy moze lepiej jak mi tam w tej kwiaciarni kolo siebie zalatwisz?
________________ + Amor vincit omnia! +
|
| Leto |
Napisane: July 08, 2007 11:44 am
|
![]() Wieczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 833 Member No.: 3 Joined: March 26, 2006 |
YEAH YEAH YEAH! ! !
KUpilem sobie kilak dni temu ta mucholowke i jak narazie ejszcze zyje! Tylko niestetyy troche nie dziala - zlapalem jej pajaka i klade po kolei na te pulapki i nic.. zadna sie nei zamknela;( - ale badzmy dobrej mysli! ________________ + Amor vincit omnia! +
|
| Irae Infernis |
Napisane: July 09, 2007 06:46 pm
|
![]() Czempion ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 109 Member No.: 9 Joined: March 27, 2006 |
Może to muchołówka-wegetarianka xD
A tak na serio...To może po prostu jest jeszcze za mało rozwinięta, dla tego się nie zamyka? ________________ Między niebem, a piekłem
Pośród słynnych bezdroży. Co je lotem starannie mija duch boży. Stoi stara karczma w której widma opojów Święcą tryumfy szałów swych pijackich znojów. Pochłonęła mnie otchłań wiekuista, żegnam, nie wrócę...Poszłam spić się do Mefista... |
| Lesek |
Napisane: September 21, 2007 08:11 am
|
|
Przebudzony ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 17 Member No.: 304 Joined: September 20, 2007 |
Kupisz kilo much i będzie (((((: .......na rok zapasów
|
Pages: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |