| Witaj wędrowcze... ( Zaloguj się | Zarejestruj się ) | Resend Validation Email |
|
|
|
| Pages: (3) [1] 2 3 ( Idź do pierwszego nieprzeczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Skargi maści wszelkiej
|
![]() |
| Erie |
Napisane: May 27, 2006 06:46 pm
|
![]() Zwiastun Cierpienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1532 Member No.: 5 Joined: March 26, 2006 |
Nie-e
Jesli coś Wam sie nie podoba, czy to forum ,czy to zachowanie jakiegoś użytkownika czy cokolwiek innego! to wydaje mi się że to dobre miejsce PS. Abdi, jesli uważasz że tematu jednak nie powinno być to go usuń i w tym wypdku przepraszam że robie Ci pracę ________________ |
| Aule |
Napisane: June 11, 2006 04:08 pm
|
![]() Mroczny Wędrowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 2684 Member No.: 23 Joined: April 10, 2006 |
Ja wykorzystam ów temat i poskarżę się
Jak mniemam Abdizuel jest aktywne na forum automatyczne czyszcenie które po danym czasie usuwa temat w którym nikt nie pisze... Czy mógłbyś to wyłączyć?? Usunęło nam spoo ciekawych tematów, a patrzać przez pryzmat tego, ze ostatnio malo się na forum pisze, niedługo zostanie 1/10 tematów ________________ |
| Jimmy |
Napisane: June 11, 2006 04:10 pm
|
![]() Kultysta Zagłady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1271 Member No.: 31 Joined: April 29, 2006 |
Mi tam obojetne jest takie czyszczenie tematow bo z jednej strony ni moge se tera zlookac poprzednie screeny z herosow 5 ale z drugiej strony moglem napisac posta (ostatniego ja napisalem wtedy)
________________ ![]() ![]() ![]() ![]() “I speak Spanish to God, Italian to women, French to men and German to my horse.” - Charles V, Holy Roman Emperor |
| Aule |
Napisane: June 11, 2006 04:19 pm
|
![]() Mroczny Wędrowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 2684 Member No.: 23 Joined: April 10, 2006 |
Tylko, ze tamte posty pewnie z licznika wymazuje...a może nie...nie wiem...
________________ |
| Jimmy |
Napisane: June 11, 2006 04:21 pm
|
||
![]() Kultysta Zagłady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1271 Member No.: 31 Joined: April 29, 2006 |
Nie , nie wymazuja sie ________________ ![]() ![]() ![]() ![]() “I speak Spanish to God, Italian to women, French to men and German to my horse.” - Charles V, Holy Roman Emperor |
||
| Aule |
Napisane: June 11, 2006 10:05 pm
|
Kurde, usunęło m.in. temat "Wasze Motta"
Aż się zdenerwowałem ________________ |
| Dare_Devil |
Napisane: June 12, 2006 03:03 pm
|
![]() Kultysta Zagłady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1234 Member No.: 22 Joined: April 10, 2006 |
prawdopodobnie tematy w ktorych dluuuugo sie nie pisalo same sie usuwaja. to bardzo mozliwe, bo np teraz w Nowe Dusze jest moze z 5 tematow
________________ |
| Aule |
Napisane: June 12, 2006 03:22 pm
|
||
A wogóle gdzie jeste Abdizuel??
A co ja napisałem parę postów wcześniej?? ________________ |
||
| Dare_Devil |
Napisane: June 12, 2006 03:28 pm
|
![]() Kultysta Zagłady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1234 Member No.: 22 Joined: April 10, 2006 |
Abiduzel zyje, tylko nie pisze =p
i sry ze nie przeczytalem ^^ ________________ |
| Abdizuel |
Napisane: June 14, 2006 10:17 pm
|
![]() Złamany Smutkiem Group: Twórcy Posts: 488 Member No.: 1 Joined: March 25, 2006 |
Nie wiem z jakiej racji się ta opcja włączyła.. zawsze była nieaktywna.
________________ Czysta logika jest ruiną ducha...
"I proszę mi nie wmawiać, że nie potrafię grać swoją postacią, bo czasami przypomina to czołgistę mówiącego do partyzanta z grabiami, że ten nie umie wykorzystać swej broni." - Ernest. |
| Blancheflor |
Napisane: August 02, 2006 06:44 pm
|
||
![]() Niszczyciel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1143 Member No.: 27 Joined: April 21, 2006 |
Ja, w imieniu Jimmy'ego, Gelu i swoim, chciałabym bardzo podziękować Abdizuelowi za:
Cudownie jest dostać punkty karne za coś, czego nie było, prawda? Najbardziej to OffTopował Gelu, który napisał... o Boże... jednego posta! Naprawdę, w "Naszych dewiacjach" jest OffTop jak stąd (Warszawa) do Nowego Yorku. Ale przecież zawsze można zwalić na cos innego, prawda? Już nawet nie chodzi mi o te pie... kochane procenty, ale o to, że były one przyznane bez sensu. Jeśli znajdziesz, Abdizuelu, coś, co przekona nas wszystkich o tym, że słusznie zostaliśmy ukarani - zmienię zdanie. Jak na razie jestem urażona. Jeszcze palce mi się plączą ze zdenerwowania... ________________ 'Jedyne, co może zię zdarzyć, to że własna zygnatura morficzna obiektu spolaryzuje rezony, czyli cząztki rzeczove, w przestrzeni fazovej, zgodnie z teorią adekvatności temporalnej, kreując efekt vielokrotnych bezkierunkovych okien przecinających iluzję teraźniejszości i tvorzących metaforyczne obrazy vedług dyktatu ekstrapolacji qvasi-historycznej. Widzicie? Nic w tym tajemniczego!'
|
||
| claymor |
Napisane: August 02, 2006 08:20 pm
|
||
|
Unregistered |
Będzie śmieszniej. ; )
Ciekawe ile razy wam trzeba, to jeszcze powtarzać. Niedojż, że macie ten regulamin wywalony wielkimi literami, aby się z nim zapoznać, to jeszcze macie pretensje potem. |
||
|
|
| gelu18 |
Napisane: August 02, 2006 08:33 pm
|
||||
![]() Mag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 345 Member No.: 58 Joined: June 30, 2006 |
Czyli wynika z tego, ze administrator moze dac odrazu 100% za nic i co z tego wynika bana, a od tego nie ma odwolania?? BTW>Przeciez Blanche i Jimmy gadali na temat dewiacji Satiny, a o sobie to juz nie mam co wspominac. Napisalem tylko jednego posta i to caklowicie na temat, bo pisalem o moich dewiacjach. |
||||
| claymor |
Napisane: August 02, 2006 08:42 pm
|
||||
|
Unregistered |
Jakoś wasze dewiacje ostatnio zaczęły przypominać coś całkiem innego, a mianowicie off-topic.
Do tego dodam:
|
||||
|
|
| gelu18 |
Napisane: August 02, 2006 08:50 pm
|
||||||||
![]() Mag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 345 Member No.: 58 Joined: June 30, 2006 |
tak wygladal pierwszy post. Nastepne tez byly tak napisane. Ponadto czy ktos pisal ze mamy tylko je wymieniac??
Czyli jednak administrator moze robic co chce. Nie wiem czyt to jest dobry pomysl na przyciagniecie kogos do tego ( w gruncie rzeczy fajnego) forum. Na innych forach nigdy nie widzialem czegos takiego. ZAWSZE mozna sie bylo jeszcze odwolac. No ale coz to nie moje forum, wiec nie obchodzi mnie jaki bedzie regulamin.
To przykladowy regulamin jakiegos forum jakby mi ktos nie wiezyl. |
||||||||
Pages: (3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |