Powered by Invision Power Board

Pages: (3) [1] 2 3   ( Idź do pierwszego nieprzeczytanego posta ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

Skargi maści wszelkiej
Erie
Napisane: May 27, 2006 06:46 pm
Quote Post

Zwiastun Cierpienia

Group: Szlachta
Member No.: 5

Nie-e tongue.gif Nie skarże się smile.gif Tylk owydaje mi się że taki temat powinien istnieć smile.gif smile.gif
Jesli coś Wam sie nie podoba, czy to forum ,czy to zachowanie jakiegoś użytkownika czy cokolwiek innego! to wydaje mi się że to dobre miejsce smile.gif smile.gif

PS. Abdi, jesli uważasz że tematu jednak nie powinno być to go usuń i w tym wypdku przepraszam że robie Ci pracę tongue.gif tongue.gif

user posted image
user posted image
user posted image
PMEmail PosterICQYahoo
Aule
Napisane: June 11, 2006 04:08 pm
Quote Post

Mroczny Wędrowiec

Member No.: 23

Ja wykorzystam ów temat i poskarżę się tongue.gif

Jak mniemam Abdizuel jest aktywne na forum automatyczne czyszcenie które po danym czasie usuwa temat w którym nikt nie pisze...
Czy mógłbyś to wyłączyć??
Usunęło nam spoo ciekawych tematów, a patrzać przez pryzmat tego, ze ostatnio malo się na forum pisze, niedługo zostanie 1/10 tematów sleepinbeast/thumbdown.gif

Jimmy
Napisane: June 11, 2006 04:10 pm
Quote Post

Kultysta Zagłady

Member No.: 31

Mi tam obojetne jest takie czyszczenie tematow bo z jednej strony ni moge se tera zlookac poprzednie screeny z herosow 5 ale z drugiej strony moglem napisac posta (ostatniego ja napisalem wtedy) tongue.gif

user posted image

“I speak Spanish to God, Italian to women, French to men and German to my horse.”
- Charles V, Holy Roman Emperor
PMEmail PosterUsers Website
Aule
Napisane: June 11, 2006 04:19 pm
Quote Post

Mroczny Wędrowiec

Tylko, ze tamte posty pewnie z licznika wymazuje...a może nie...nie wiem... blink.gif

Jimmy
Napisane: June 11, 2006 04:21 pm
Quote Post

Kultysta Zagłady

Member No.: 31

Tylko, ze tamte posty pewnie z licznika wymazuje...a może nie...nie wiem...

Nie , nie wymazuja sie tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif i bdb laugh.gif . Inni przeciez np Lord Haagen itp wtedy by mieli 0 postow a maja tyle ile napisali

user posted image

“I speak Spanish to God, Italian to women, French to men and German to my horse.”
- Charles V, Holy Roman Emperor
PMEmail PosterUsers Website
Aule
Napisane: June 11, 2006 10:05 pm
Quote Post

Mroczny Wędrowiec

Kurde, usunęło m.in. temat "Wasze Motta" dry.gif
Aż się zdenerwowałem mad.gif

Dare_Devil
Napisane: June 12, 2006 03:03 pm
Quote Post

Kultysta Zagłady

Member No.: 22

prawdopodobnie tematy w ktorych dluuuugo sie nie pisalo same sie usuwaja. to bardzo mozliwe, bo np teraz w Nowe Dusze jest moze z 5 tematow tongue.gif

user posted image
PMEmail PosterICQ
Aule
Napisane: June 12, 2006 03:22 pm
Quote Post

Mroczny Wędrowiec

A wogóle gdzie jeste Abdizuel?? blink.gif

prawdopodobnie tematy w ktorych dluuuugo sie nie pisalo same sie usuwaja.

A co ja napisałem parę postów wcześniej?? blink.gif

Dare_Devil
Napisane: June 12, 2006 03:28 pm
Quote Post

Kultysta Zagłady

Member No.: 22

Abiduzel zyje, tylko nie pisze =p
i sry ze nie przeczytalem ^^

user posted image
PMEmail PosterICQ
Abdizuel
Napisane: June 14, 2006 10:17 pm
Quote Post

Złamany Smutkiem
Group Icon

Group: Twórcy
Member No.: 1

Nie wiem z jakiej racji się ta opcja włączyła.. zawsze była nieaktywna.

"I proszę mi nie wmawiać, że nie potrafię grać swoją postacią, bo czasami przypomina to czołgistę mówiącego do partyzanta z grabiami, że ten nie umie wykorzystać swej broni." - Ernest.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Blancheflor
Napisane: August 02, 2006 06:44 pm
Quote Post

Niszczyciel

Member No.: 27

Ja, w imieniu Jimmy'ego, Gelu i swoim, chciałabym bardzo podziękować Abdizuelowi za:
Blanche, Jimmy i Gelu +10% za OT - gratuluję..

Cudownie jest dostać punkty karne za coś, czego nie było, prawda? Najbardziej to OffTopował Gelu, który napisał... o Boże... jednego posta! Naprawdę, w "Naszych dewiacjach" jest OffTop jak stąd (Warszawa) do Nowego Yorku. Ale przecież zawsze można zwalić na cos innego, prawda?

Już nawet nie chodzi mi o te pie... kochane procenty, ale o to, że były one przyznane bez sensu. Jeśli znajdziesz, Abdizuelu, coś, co przekona nas wszystkich o tym, że słusznie zostaliśmy ukarani - zmienię zdanie. Jak na razie jestem urażona. Jeszcze palce mi się plączą ze zdenerwowania...

'Jedyne, co może zię zdarzyć, to że własna zygnatura morficzna obiektu spolaryzuje rezony, czyli cząztki rzeczove, w przestrzeni fazovej, zgodnie z teorią adekvatności temporalnej, kreując efekt vielokrotnych bezkierunkovych okien przecinających iluzję teraźniejszości i tvorzących metaforyczne obrazy vedług dyktatu ekstrapolacji qvasi-historycznej. Widzicie? Nic w tym tajemniczego!'
PMEmail PosterICQ
claymor
Napisane: August 02, 2006 08:20 pm
Quote Post

Unregistered

Będzie śmieszniej. ; )

1.6 Decyzja o tym, czy dana aktywność łamie Regulamin, należy wyłącznie do oceniającego ją Moderatora / Administratora. Od decyzji Moderatora można odwołać się do Administratora. Od decyzji Administratora nie ma odwołania.

Ciekawe ile razy wam trzeba, to jeszcze powtarzać. Niedojż, że macie ten regulamin wywalony wielkimi literami, aby się z nim zapoznać, to jeszcze macie pretensje potem.
gelu18
Napisane: August 02, 2006 08:33 pm
Quote Post

Mag

Group: Mieszkaniec
Member No.: 58

QUOTE (claymor @ August 02, 2006 08:20 pm)
Będzie śmieszniej. ; )

1.6 Decyzja o tym, czy dana aktywność łamie Regulamin, należy wyłącznie do oceniającego ją Moderatora / Administratora. Od decyzji Moderatora można odwołać się do Administratora. Od decyzji Administratora nie ma odwołania.

Ciekawe ile razy wam trzeba, to jeszcze powtarzać. Niedojż, że macie ten regulamin wywalony wielkimi literami, aby się z nim zapoznać, to jeszcze macie pretensje potem.

Czyli wynika z tego, ze administrator moze dac odrazu 100% za nic i co z tego wynika bana, a od tego nie ma odwolania??
BTW>Przeciez Blanche i Jimmy gadali na temat dewiacji Satiny, a o sobie to juz nie mam co wspominac. Napisalem tylko jednego posta i to caklowicie na temat, bo pisalem o moich dewiacjach.
PMEmail PosterICQ
claymor
Napisane: August 02, 2006 08:42 pm
Quote Post

Unregistered

Jakoś wasze dewiacje ostatnio zaczęły przypominać coś całkiem innego, a mianowicie off-topic.

3.2 Upewnij się, czy dział, który wybrałeś jest właściwy.

Do tego dodam:

1.2 Regulaminem objęci są wszyscy Użytkownicy Forum.
1.3 Zarejestrowanie i udzielanie się na forum jest dobrowolne i równoznaczne z akceptacją wszystkich punktów niniejszego regulaminu.
gelu18
Napisane: August 02, 2006 08:50 pm
Quote Post

Mag

Group: Mieszkaniec
Member No.: 58

Jakoś wasze dewiacje ostatnio zaczęły przypominać coś całkiem innego, a mianowicie off-topic.

1. Nie cierpię spać. Sen jest to dla mnie strata czasu(i energi ). Śpię po 5-6h, co 2-3 tygodnie zawale nockę. Tak musze do poprawnego funkcjonowania. Pozatym im dłużej śpię tym bardziej jestem zamulony

2. Jem okropnie duzo, ale to dziwne nie jest. Dziwne jest to, że jestem wciąz chudy (nie znaczy że wyglądam jak Christian Bale w "Mechaniku") i wciąz chce mi sie jeść.

3. Zostając przy klimatach spożywczych - nienawidzę masła i papryki(nigdy ich nie spożywam).
Natomiast jednymi z moich ulubionych potraw sa: serca, wątróbka, ozory, żołądki i inne zwierzęce wnętrzności.

4. Mam psychiczne pomysły, ale w moim otoczeniu to w sumie normalne, a pozatym ostatnio trochę normalnieje

5. Nie umiem chodzić wolniej niz szybko. Nieważne czy się spiesze, czy mam godzine na zrobienie 100m - zawsze chodzę stosunkowo szybko. Poprostu tak muszę.

6. Jestem maniakiem czasu - nienawidzę go marnować na jakieś bzdety. Dwoma przykładowymi następstwami tego są punkty 1 i 5

7. Nienawidzę światła, choć w świetle Was nie jest to chyba nic dziwnego
Oczywiście Słońca nienawidze specjalnie

8. Do tego nienawidzę zbiorowisk ludzi większych niż 2....ok - joke...poprostu w większych zbiorowiskach ludzi typu: centrum miasta, szkoła(choc juz sie przyzwyczaiłem do niej dawno temu), supermarkety, wszelkiego rodzaju uroczystości, przyjęcia(chociaż i tak chodzę czasem -> jedzenie kusi ) itt.

9. Jedyną osobą której w pełni ufam jest osobnik którego widuje w lustrze

No i tak to mniej więcej się przedstawia. 
Zapewne coś pominałem, ale jak sobie uświadomie swój błąd to zaraz po wymierzeniu sobie kary dopiszę tu brakujące ogniwa

tak wygladal pierwszy post. Nastepne tez byly tak napisane.
Ponadto czy ktos pisal ze mamy tylko je wymieniac?? blink.gif Przeciez dyskusje na temat dewiacji to takze dewiacje wiec nie rozumiem o co ci chodzi.

1.2 Regulaminem objęci są wszyscy Użytkownicy Forum.
1.3 Zarejestrowanie i udzielanie się na forum jest dobrowolne i równoznaczne z akceptacją wszystkich punktów niniejszego regulaminu.

Czyli jednak administrator moze robic co chce. Nie wiem czyt to jest dobry pomysl na przyciagniecie kogos do tego ( w gruncie rzeczy fajnego) forum. Na innych forach nigdy nie widzialem czegos takiego. ZAWSZE mozna sie bylo jeszcze odwolac. No ale coz to nie moje forum, wiec nie obchodzi mnie jaki bedzie regulamin.

Proszę pamietać, że nie ponosimy odpowiedzialności za wysyłane wiadomości. Nie gwarantujemy ani nie ręczymy za dokładność, pełność lub użyteczność żadnych z postów i nie jesteśmy odpowiedzialni za ich treści. Wiadomości przedstawiają zdanie swoich autorów, niekoniecznie będących punktem widzenia tego forum. Jeśli któryś użytkownik odczuje, że jakaś wiadomość jest obraźliwa, zachęcamy go do niezwłocznego skontaktowania się z nami. Mamy możliwość usuwania takich wiadomości i będziemy przykładać wszelkie starania, aby to robić, jednak w rozsądnym odstępie czasu i pod warunkiem, że uznamy to za słuszne. Poprzez korzystanie z tego serwisu zgadzasz się, że nie będziesz używać forum do wysyłania materiałów, które są umyślnie fałszywe i/lub obraźliwe, niedokładne, wulgarne, nienawistne, nieprzyzwoite, bluźniercze, zawierające groźby, zagrażający czyjejś prywatności lub niezgodne z prawem. Zgadzasz się na niewysyłanie żadnych materiałów chronionych prawami autorskimi, chyba że prawa autorskie należą do Ciebie lub tego forum.

To przykladowy regulamin jakiegos forum jakby mi ktos nie wiezyl.
PMEmail PosterICQ
Mieszkańcy czytający ten temat:

Topic Options Pages: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll