| Witaj wędrowcze... ( Zaloguj się | Zarejestruj się ) | Resend Validation Email |
|
|
|
| Pages: (3) [1] 2 3 ( Idź do pierwszego nieprzeczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Sesja RPG
|
![]() |
| Dare_Devil |
Napisane: May 16, 2006 06:19 pm
|
![]() Kultysta Zagłady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1234 Member No.: 22 Joined: April 10, 2006 |
//Wydzielone z "Gry Fantasy"
tez bym se pogral, ale u mnie nie ma warunkow fajnie by bylo hje hje =] tylko ciekawe kto bylby gm??? xD ________________ |
| Jimmy |
Napisane: May 16, 2006 09:43 pm
|
![]() Kultysta Zagłady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1271 Member No.: 31 Joined: April 29, 2006 |
Hehe widac ze ja mam szczescie ^^ - jestem az w 2 druzynach !!!!!!
Co do sesji to nie mam nic przeciwko ,ale kto bylby GM ?? ________________ ![]() ![]() ![]() ![]() “I speak Spanish to God, Italian to women, French to men and German to my horse.” - Charles V, Holy Roman Emperor |
| Abdizuel |
Napisane: May 23, 2006 07:40 am
|
![]() Złamany Smutkiem Group: Twórcy Posts: 488 Member No.: 1 Joined: March 25, 2006 |
Można 'forumową' sesję poprowadzić.
________________ Czysta logika jest ruiną ducha...
"I proszę mi nie wmawiać, że nie potrafię grać swoją postacią, bo czasami przypomina to czołgistę mówiącego do partyzanta z grabiami, że ten nie umie wykorzystać swej broni." - Ernest. |
| Abdizuel |
Napisane: June 20, 2006 05:56 pm
|
![]() Złamany Smutkiem Group: Twórcy Posts: 488 Member No.: 1 Joined: March 25, 2006 |
To może niech odezwą się osoby wstępnie zainteresowane taką formą rozgrywki.
"I proszę mi nie wmawiać, że nie potrafię grać swoją postacią, bo czasami przypomina to czołgistę mówiącego do partyzanta z grabiami, że ten nie umie wykorzystać swej broni." - Ernest. |
| Cahalla |
Napisane: June 20, 2006 06:00 pm
|
![]() Mistrzyni Group: Prawa Ręka Władcy Posts: 1481 Member No.: 51 Joined: June 19, 2006 |
Ja tez jestem za...
Na tym linku ktory zostawilam na samym poczatku bylo takie forum gdzie byla organizowana sesja. calkiem fajnie to wyhodzilo. Ja jestem jak najbardzie za ________________ Póki radość jest w nas, póki wciąż śpiewa ptak Warto żyć, warto śnic, warto być... Póki śmiech tłumi łzy, póki wciąż mamy sny Warto śmiać, cieszyć się, warto kochać... Póki wciąż mamy sny, póki ja, póki Ty... |
| Abdizuel |
Napisane: June 24, 2006 08:50 am
|
Cóż, 3 osoby to raczej za mało. Sie mówi trudno.
| Cahalla |
Napisane: June 24, 2006 03:45 pm
|
![]() Mistrzyni Group: Prawa Ręka Władcy Posts: 1481 Member No.: 51 Joined: June 19, 2006 |
4 mam kolege, ktory bylby chetny
Aule!! Erie!! Blancheflor!! No co z Wami...!!?? To naprawde fajna sprawa. Nawet sie nie obejrzycie jak to was wciagnie... ________________ Póki radość jest w nas, póki wciąż śpiewa ptak Warto żyć, warto śnic, warto być... Póki śmiech tłumi łzy, póki wciąż mamy sny Warto śmiać, cieszyć się, warto kochać... Póki wciąż mamy sny, póki ja, póki Ty... |
| Aule |
Napisane: June 24, 2006 03:56 pm
|
![]() Mroczny Wędrowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 2684 Member No.: 23 Joined: April 10, 2006 |
1. Kiedyś się w to ostro bawiłem, ale interakcja mi się znudziła. Obecnie jedynie trochę historii tudzież bronii moge zassać, ale tak gry itt. to nie
2. Mam inne "główne" hobby ________________ |
| Blancheflor |
Napisane: June 24, 2006 04:00 pm
|
![]() Niszczyciel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1143 Member No.: 27 Joined: April 21, 2006 |
Eee... Ale o czym w ogóle rozmowa jest?
Nie lubię gier zespołowych (oprócz nogi ofc ^^). Wolę grać solo ________________ 'Jedyne, co może zię zdarzyć, to że własna zygnatura morficzna obiektu spolaryzuje rezony, czyli cząztki rzeczove, w przestrzeni fazovej, zgodnie z teorią adekvatności temporalnej, kreując efekt vielokrotnych bezkierunkovych okien przecinających iluzję teraźniejszości i tvorzących metaforyczne obrazy vedług dyktatu ekstrapolacji qvasi-historycznej. Widzicie? Nic w tym tajemniczego!'
|
| Jimmy |
Napisane: June 24, 2006 04:50 pm
|
![]() Kultysta Zagłady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1271 Member No.: 31 Joined: April 29, 2006 |
Ja tez nie mam nic przeciwko a nawet jestem za ^^ ale pojawia sie jedno wazne ale - kto bedzie prowadzil ??
________________ ![]() ![]() ![]() ![]() “I speak Spanish to God, Italian to women, French to men and German to my horse.” - Charles V, Holy Roman Emperor |
| Cahalla |
Napisane: June 24, 2006 06:11 pm
|
Wazne zeby narazie znalezli sie chetni. A musi prowadzic ktos z fantazja i kto bedzie "klimatyzowal"
Blancheflor graj ________________ Póki radość jest w nas, póki wciąż śpiewa ptak Warto żyć, warto śnic, warto być... Póki śmiech tłumi łzy, póki wciąż mamy sny Warto śmiać, cieszyć się, warto kochać... Póki wciąż mamy sny, póki ja, póki Ty... |
| Blancheflor |
Napisane: June 24, 2006 08:41 pm
|
![]() Niszczyciel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1143 Member No.: 27 Joined: April 21, 2006 |
No dobra... Zostałam przekonana (Cahallo, odłóż tę maczugę nabijaną ćwiekami +1, ja cię bardzo proszę...). Możecie na mnie liczyć ^^
________________ 'Jedyne, co może zię zdarzyć, to że własna zygnatura morficzna obiektu spolaryzuje rezony, czyli cząztki rzeczove, w przestrzeni fazovej, zgodnie z teorią adekvatności temporalnej, kreując efekt vielokrotnych bezkierunkovych okien przecinających iluzję teraźniejszości i tvorzących metaforyczne obrazy vedług dyktatu ekstrapolacji qvasi-historycznej. Widzicie? Nic w tym tajemniczego!'
|
| Cahalla |
Napisane: June 24, 2006 08:44 pm
|
I w taki oto sposob juz jest... eee... <liczy>... cale 6 osob
________________ Póki radość jest w nas, póki wciąż śpiewa ptak Warto żyć, warto śnic, warto być... Póki śmiech tłumi łzy, póki wciąż mamy sny Warto śmiać, cieszyć się, warto kochać... Póki wciąż mamy sny, póki ja, póki Ty... |
| Jimmy |
Napisane: June 24, 2006 08:46 pm
|
Jakie 6 osob ?? Ja naliczylem cale 4
________________ ![]() ![]() ![]() ![]() “I speak Spanish to God, Italian to women, French to men and German to my horse.” - Charles V, Holy Roman Emperor |
| Cahalla |
Napisane: June 24, 2006 08:48 pm
|
1. Ja
2. Abdizuel 3. moj kolega 4. Blancheflor 5. Irae 6. TY ________________ Póki radość jest w nas, póki wciąż śpiewa ptak Warto żyć, warto śnic, warto być... Póki śmiech tłumi łzy, póki wciąż mamy sny Warto śmiać, cieszyć się, warto kochać... Póki wciąż mamy sny, póki ja, póki Ty... |
Pages: (3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |