| Witaj wędrowcze... ( Zaloguj się | Zarejestruj się ) | Resend Validation Email |
|
|
|
| Pages: (3) 1 2 [3] ( Idź do pierwszego nieprzeczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Sesja RPG
|
![]() |
| Dare_Devil |
Napisane: June 28, 2006 11:03 am
|
![]() Kultysta Zagłady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1234 Member No.: 22 Joined: April 10, 2006 |
hej ziomy, ja jeszcze (?) zyje... a nikt o mnie nie pamieta? fuck! ze tak powiem jestem chetny, ale mam refleks no nie ? gdzie bedziecie prowadzic ta sesje? normalnie na forum czy jak? nie dowiedzialem sie za duzo po przeczytaniu waszych postow ^^
________________ |
| Cahalla |
Napisane: June 28, 2006 01:07 pm
|
![]() Mistrzyni Group: Prawa Ręka Władcy Posts: 1481 Member No.: 51 Joined: June 19, 2006 |
Wiem o co Ci chodzilo Abdizuel, chodzilo mi wlasnie o to, ze ja raczej bym sie nie nadawala. A jesli chcesz sprawdzic kolege to wejdz na tego linka ktorego usunoles
DD, no to mamy 7 osob ________________ Póki radość jest w nas, póki wciąż śpiewa ptak Warto żyć, warto śnic, warto być... Póki śmiech tłumi łzy, póki wciąż mamy sny Warto śmiać, cieszyć się, warto kochać... Póki wciąż mamy sny, póki ja, póki Ty... |
| Aule |
Napisane: June 29, 2006 07:26 am
|
![]() Mroczny Wędrowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 2684 Member No.: 23 Joined: April 10, 2006 |
Ja mam pytanie, bo w temacie-liście nie można komentarzy
To jest coś takiego jak Warhammer? Kiedyś w coś takiego to niby się bawiliśmy, ale nie jestem pewien czy to to samo. Chodzi, ze Mistrz Gry tworzy fabułę, wydarzenia itp, każdy ma postać, są tury dla każdego, postacie mają te wszystkie statystyki itp.? Bo jeśli to coś takiego to ja się piszę ________________ |
| Abdizuel |
Napisane: June 29, 2006 07:44 am
|
||
![]() Złamany Smutkiem Group: Twórcy Posts: 488 Member No.: 1 Joined: March 25, 2006 |
Tak, właśnie o to chodzi. Ale Asagus powiedział, że będzie to sesja bezsystemowa, więc nie osadzona w świecie Warhammera, ni żadnym innym znanym. ________________ Czysta logika jest ruiną ducha...
"I proszę mi nie wmawiać, że nie potrafię grać swoją postacią, bo czasami przypomina to czołgistę mówiącego do partyzanta z grabiami, że ten nie umie wykorzystać swej broni." - Ernest. |
||
| nazgul94 |
Napisane: May 10, 2008 10:20 pm
|
![]() Szlachetny Duch ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 49 Member No.: 156 Joined: December 01, 2006 |
wiecie co... ta sesja RPG to świetny pomysł i ja już troszkę się zanurzyłem w tym świecie. Ale chciał bym przypomnieć że ona nadal istnieje dlaczego nie mogę się doczekać mojej odpowiedzi ?? czekam na nią bardzo długo
________________ And seven is my belove number... do to my sinful nature...
(Im Devil) |
| lausius |
Napisane: March 07, 2009 09:07 am
|
|
Nowa Dusza ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 3 Member No.: 389 Joined: March 07, 2009 |
ok jestem nowy na tym forum i żadnych linkuwu na inne fora niewidu anie nie słychu pewnie zostały wyczyszczone automatycznie więc nie jestem zbytnio w temacie może mi ktoś podrzucić jakieś objaśnienie
|
| Dare_Devil |
Napisane: March 08, 2009 10:15 pm
|
![]() Kultysta Zagłady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1234 Member No.: 22 Joined: April 10, 2006 |
sesja umarla. nie ma kto poprowadzic. tak naprawde to jest kto, ale ... brak checi.
________________ |
| Cahalla |
Napisane: March 09, 2009 05:16 pm
|
![]() Mistrzyni Group: Prawa Ręka Władcy Posts: 1481 Member No.: 51 Joined: June 19, 2006 |
ech... no mowa pewnie o mnie
Może jeśli udałoby nam się zebrać ludzi to sesja ruszyłaby na nowo, plus wtedy wybrałoby się drugiego MG. ________________ Póki radość jest w nas, póki wciąż śpiewa ptak Warto żyć, warto śnic, warto być... Póki śmiech tłumi łzy, póki wciąż mamy sny Warto śmiać, cieszyć się, warto kochać... Póki wciąż mamy sny, póki ja, póki Ty... |
| Dare_Devil |
Napisane: March 10, 2009 11:19 am
|
jesli moj post zabrzmial jakbym mial do ciebie zal za nie prowadzenie sesji to przepraszam, bo wiem jak jest na studiach oO
________________ |
Pages: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |