| Witaj wędrowcze... ( Zaloguj się | Zarejestruj się ) | Resend Validation Email |
|
|
|
| Pages: (3) 1 2 [3] ( Idź do pierwszego nieprzeczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
OGŁOSZENIE!, tak, wiem, że smutne...
|
![]() |
| Aule |
Napisane: February 13, 2007 11:13 pm
|
||
![]() Mroczny Wędrowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 2684 Member No.: 23 Joined: April 10, 2006 |
Jakbym był wredny to bym Cię zbluzgał za tą 'obrazę'.
I Pan rzekł do Asagusa: 'Moja cierpliwość też ma granice.' ... (gdzie jest ten admin, no; ja nie mam uprawnień^^) ________________ |
||
| Asagus |
Napisane: February 13, 2007 11:21 pm
|
![]() Mistrz Group: Mistrzowie Posts: 1165 Member No.: 54 Joined: June 28, 2006 |
Jam jest matematyk... nie czepiaj się
________________ Jam jest Pan Rozpaczy... Pan Woli...
|
| Aule |
Napisane: February 13, 2007 11:26 pm
|
||
![]() Mroczny Wędrowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 2684 Member No.: 23 Joined: April 10, 2006 |
Zero patriotyzmu w Tobie! Eh, i pomyśleć, że to ja tu jestem 'młodzież'. -/-
Niestety, tego polecenia nie mogę wykonać. ________________ |
||
| Cahalla |
Napisane: May 17, 2008 09:47 pm
|
![]() Mistrzyni Group: Prawa Ręka Władcy Posts: 1481 Member No.: 51 Joined: June 19, 2006 |
Wszem i wobec ogłaszam iż sesja RPG zostaje zamknięta. Nie usuwam jej, gdyż niektórzy mogą mieć ciekawą lekturę
Dziękuję wszystkim uczestnikom! ________________ Póki radość jest w nas, póki wciąż śpiewa ptak Warto żyć, warto śnic, warto być... Póki śmiech tłumi łzy, póki wciąż mamy sny Warto śmiać, cieszyć się, warto kochać... Póki wciąż mamy sny, póki ja, póki Ty... |
| nazgul94 |
Napisane: May 19, 2008 04:56 pm
|
![]() Szlachetny Duch ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 49 Member No.: 156 Joined: December 01, 2006 |
nieeeeeeeeeeeeeee i co teraz będzie ze mną ?? czym będę żył ?? w takim razie może ktoś podać link na forum w którym istnieje również sesja ?? please!!!!!!
________________ And seven is my belove number... do to my sinful nature...
(Im Devil) |
| Satina |
Napisane: May 19, 2008 05:54 pm
|
![]() Nieśmiertelny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 704 Member No.: 78 Joined: July 31, 2006 |
________________ pam pam pam pam pam tydydyyy!
|
| Aule |
Napisane: November 05, 2008 11:26 pm
|
Cahalla, a ja wciąż czekam na odpowiedź..XO
________________ |
| Cahalla |
Napisane: November 06, 2008 12:17 am
|
![]() Mistrzyni Group: Prawa Ręka Władcy Posts: 1481 Member No.: 51 Joined: June 19, 2006 |
Hmmm... to Wy jeszcze zainteresowani sesją? Cóż... w sumie możnaby ją ruszyć
________________ Póki radość jest w nas, póki wciąż śpiewa ptak Warto żyć, warto śnic, warto być... Póki śmiech tłumi łzy, póki wciąż mamy sny Warto śmiać, cieszyć się, warto kochać... Póki wciąż mamy sny, póki ja, póki Ty... |
| Aule |
Napisane: November 06, 2008 01:46 am
|
no przecież od roku próbuję od Ciebie uzyskać odpowiedź!;>
nie widziałaś tego samolotu..? wiesz ile sznurków musiałem poruszyć, żeby to załatwić;| ________________ |
| Cahalla |
Napisane: December 10, 2008 12:28 am
|
Każdy z "aktywnych" graczy dostał ode mnie prywatną wiadomość.
Na zgłoszenia na meila czekam do 15tego grudnia! ________________ Póki radość jest w nas, póki wciąż śpiewa ptak Warto żyć, warto śnic, warto być... Póki śmiech tłumi łzy, póki wciąż mamy sny Warto śmiać, cieszyć się, warto kochać... Póki wciąż mamy sny, póki ja, póki Ty... |
Pages: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |