| Witaj wędrowcze... ( Zaloguj się | Zarejestruj się ) | Resend Validation Email |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
ME 2012, Zdążymy ??
|
![]() |
| Jimmy |
Napisane: July 01, 2007 07:05 pm
|
![]() Kultysta Zagłady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1271 Member No.: 31 Joined: April 29, 2006 |
No więc mamy Mistrzostwa Europy ... teoretycznie bo stadionów, hoteli i dróg jeszcze nie mamy ... ale postarać się trzeba
Euro 2012 (tak,tak jakby ktoś nie wiedział to Youtube jest już po polsku Obecnie nie wiadomo tylko jak będziwe wyglądał stadion we Wrocławiu bo albo zmodernizowany stary albo wybudowany nowy obiekt Dla mnie jest kompromitacją że nie będzie Krakowa ... Miast z wieloma pięknymi zabytakami i z dobrymi klubami (jak na Polskę xD) czyli Wisła czy Cracowia Dla mnie oczywiście będzie najbliżej do Poznania lub do Gdańska ale w ciągu 4 lat może się jeszcze dużo zdarzyć I mam takie pytanie ... zdążymy ?? Czy będzie jak z Olimpiadą w Grecji ?? Na koniec właśnie dam reklamę Reklama ________________ ![]() ![]() ![]() ![]() “I speak Spanish to God, Italian to women, French to men and German to my horse.” - Charles V, Holy Roman Emperor |
| Divas |
Napisane: July 01, 2007 07:34 pm
|
![]() Przebudzony ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 24 Member No.: 285 Joined: June 29, 2007 |
Apropo MŚ U-20 2007 Canada, wczoraj(29.06.07) Polska pokonala rep. Brazylii najwiekszego faworyta tych mistrzostw(przypominam ze Brazylia to czterokrotni mistrzowie swiata w tej kategorii wiekowej). Polacy oddali tylko jeden strzal na bramke rywali ale za to jak wazny . Jest 23. min. meczu Polacy wyprowadzaja grozna kontre, D. Janczyk jest juz na 30m, ale wtedy zostaje powstrzymany faulem przez obrone Brazylii. A wiec 30m do bramki Cassio, pilke ustawia G. Krychowiak i uderza pieknie w lewy rog bramki i... gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Euforia!!!
Polska, wygrywa! moze nie w pieknym stylu, ale zwyciescow sie nie sadzi. a na dodatek Polacy od 27min. grali w 10 gdy po drugiej zoltej kartce, czerwona ujzal K. Krol(Real Madryt C) A tak Polacy cieszyli sie po zdobyciu zwycieskiego gola w 23min. ________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Jimmy |
Napisane: July 09, 2007 12:06 am
|
![]() Kultysta Zagłady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Szlachta Posts: 1271 Member No.: 31 Joined: April 29, 2006 |
No coż Polska w Fifa 2007 U20 gra dalej a następna jest obecny mistrz w tej kategorii - Argentyna ... Myślę że jak Brazylię pokonaliśmy więc czemu z Argentyną ma być inaczej
Wracając do tematu ... dzisiaj (no obecnie to już wczoraj) odbył się mecz Legii z litewskim zespołem ... Legia przegrywała do połowy 2:0 i wtedy na boisko wybiegli pseudokibice z Warszawy i zniszczyli stadion .... no coż Legia zapłaci odszkodanie i będzie to dla niej koniec pucharów w tym no i może w następnych latach ... zobaczymy ... takie akcję z pewnośc nie promują nasz futbol a wręcz przeciwnie ... ________________ ![]() ![]() ![]() ![]() “I speak Spanish to God, Italian to women, French to men and German to my horse.” - Charles V, Holy Roman Emperor |
| Divas |
Napisane: July 11, 2007 10:39 pm
|
![]() Przebudzony ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 24 Member No.: 285 Joined: June 29, 2007 |
Tutaj odwolam sie ostatniego posta Jimm'ego, bo poruszul ciekawy watek.
A wiec jesli chodzi o MŚ U-20. Awans Polski do fazy pucharowej cieszy. Ale mnie ogolnie gra Polakow nie przekonala. Zapowiadalo sie pieknie po nieoczekiwanym zwyciestwie na Brazylia. Pozniej przyszedl czas na USA, mecz zaczal sie znakomicie juz w 5min. D. Janczyk dal prowadzenie naszym, ale pozniej USA wziela sie do roboty i kazdy wie jakim wynikiem mecz sie zakonczyl. (Polska 1:6 USA) I ostatni mecz grupowy z Korea gralismy jak zwykle o byc albo nie byc, ale tym razem nam sie udalo po lepszym meczu niz to co zobaczylismy w meczu z USA. Teraz czas na Argentyne, moim zdaniem Polska niestety nie wyjdzie zwyciesko z tej walki. Ale bardzo w sercu chce aby Polska pokazala jak bardzo sie myle. A teraz wybryk kiboli bo kibicami ich nie mozna nazwac. To jest wstyd dla Nas, przez takich kretynow porzadni kibicie nie zabieraja swoich dzieci na mecz, z obawy o nich. Kilka debli sie zbierze i chca pokazac, a potem stadiony zamkniete, kibicie nie moga ogladac ukochanej druzyny. A co sie z tym wiaze pilkarze wychodza na biosko przez wsparcia kibicow i prosze sie pozniej nie dziwic ze przegrywaja. A najgorsze ze zrobili cos takiego za granica. Czy kibole nie moga brac przykladu z naszych kibicow siatkarskich, mamy ich takich wspanialych. To jest wstyd i hanba. A PZPN powinien cos z tym robic, jak bylo w Anglii jeszcze gorzej i co teraz spokoj, ale u nas nie ma ludzi ktorych to obchodzi, w koncu ktos zrobi taki wybryk klub zaplaci a oni sie nakradna. Oni tylko patrza zeby jak najwiecej nakrasc a nie zeby ratowac polski futbol. Wstyd i hanba!!! ________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| gelu18 |
Napisane: July 31, 2007 11:46 pm
|
![]() Mag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 345 Member No.: 58 Joined: June 30, 2006 |
Moim zdaniem nie mamy szans zdążyć, ale Polska jest takim ciekawym krajem, że wszystko się może zdarzyć. W budżecie państwa nie znajdzie się tyle kasy, więc najlepiej by było, żeby jakaś firma prywatnie sie zajęła budową tych wszystkich obiektów. Na to niestety nie pozwala Polskie prawo:/
|
| Jimmy |
Napisane: August 01, 2007 12:08 am
|
Na ten temat wypowiedzą się Pan Pesymista i Pan Optymista ...
Pesymista: -No niestety nie zdążymy ... politycy zamiast uchwalać prawa wolą się przepychać w sejmie o stanowiska :/ Ważne jest przecież ile dostaną kasy za te stanowiska ... czy będą jeździć luksusowymi limuzynami :/ Podwyżki w sejmie czy kancelari tak bo wyjadą ... a dla lekarzy nie ... którzy są bardziej potrzebni ?? Ja bez fachowych ludzi w kancelari czy sejmie (nie mówię o posłach-osłach) jakoś przeżyje ale jak będąnas leczyć rumuni czy chińczycy to będzie ciężko ... Dla panów Kaczyńskich ważny że jest boom gospodarczy w naszym kraju ... mówi że to jego zasługa a czy w ciągu jednego roku można coś takiego osiągnąc ?? Szczerze wątpię ... to dzięki wstąpieniu do UE ... A co ty nam powiesz Panie Optymisto ?? Optymista: -Hmm ... zgadzam się z Pesymistą .... A tak na poważnie to ja mogę co najwyżej mieć nadzieję że zdązymy ... 4 lata to niby dużo ... ale równiez i bardzo mało ... ________________ ![]() ![]() ![]() ![]() “I speak Spanish to God, Italian to women, French to men and German to my horse.” - Charles V, Holy Roman Emperor |
| gelu18 |
Napisane: August 01, 2007 12:10 am
|
![]() Mag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 345 Member No.: 58 Joined: June 30, 2006 |
W sumie każdy ma nadzieję, że uda nam się zdążyć
|
| claymore1011 |
Napisane: February 20, 2008 06:41 pm
|
![]() Szlachetny Duch ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 45 Member No.: 366 Joined: January 26, 2008 |
W razie czego Saruman zgodził sie udostępnić boiska w Isengardzie.
U*Y*&H JHJGJV HJGJ<B HGUGH MN ale pewnie uda naszym sie wyrobić |
| Satina |
Napisane: February 20, 2008 10:53 pm
|
![]() Nieśmiertelny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 704 Member No.: 78 Joined: July 31, 2006 |
Chyba coś tu ma na mnie zły wpływ
Albo coś.. Ale to z boiskami mnie rozwaliło Doktorze Aule, proszę o diagnozę.... ________________ pam pam pam pam pam tydydyyy!
|
| claymore1011 |
Napisane: February 21, 2008 02:21 pm
|
![]() Szlachetny Duch ![]() ![]() Group: Mieszkaniec Posts: 45 Member No.: 366 Joined: January 26, 2008 |
Diagnoza:
Przypadek nieuleczalny... sorrry Stwierdzono to na badaniach w Shire. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |